Σχετικά με εμάς

Καλωσήρθατε στην Experts Mobiles!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε κυρίως Dual Sim Android κινητά τηλέφωνα, Tablet, PCs, Κονσόλες κι άλλα ηλεκτρονικά και μη προϊόντα με την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και εγγύηση από τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες και στα Xiaomi τηλέφωνα από εμάς.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Επιλέγουμε συσκευές, προσεκτικά και με εμπειρία, με βάση την αξιοπιστία, την ποιότητα, το value for money (αξία προς κόστος).
Σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, τόσο πριν την αγορά σας, όσο και μετά την αγορά σας, σε οτιδήποτε χρειαστείτε σε σχέση με το προϊόν που αγοράσατε.
Μπορείτε να διατυπώσετε οποιαδήποτε απορία έχετε για κάποιο προϊόν, ή να μας πείτε τι χρειάζεστε, ώστε να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη συσκευή. Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για συμβουλές που αφορούν τη χρήση της συσκευής που αγοράσατε, ή για προβλήματα που έχετε με τη συσκεύη σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες βελτίωσης-επιδιόρθωσης και για συσκευές που δεν αγοράστηκαν από εμάς, όπως unbrick «νεκρών» συσκευών, flashάρισμα firmware/recovery, root, αναβάθμιση, ρύθμιση GPS κ.ά.

Πιστεύουμε πως ό,τι κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε σωστά, και με σεβασμό στον πελάτη. Προσφέρουμε για κάθε προϊόν σύντομη περιγραφή στην ελληνική γλώσσα, βίντεο παρουσίαση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ελεγμένα και γραμμένα από εμάς.